In verband met het Corona-virus is de praktijk beperkt geopend. Wel is er tussen 8 en 12 uur en tussen 14.30 en 17 uur telefonisch een assistente bereikbaar, zoals u gewend bent.

Mocht het nodig zijn, bepaald dokter Michaël of u gezien moet worden of dat hij een telefonisch consult afneemt. In dat geval wordt u terug gebeld.

Er mogen geen patiënten in de praktijk komen die luchtwegklachten hebben, dit wordt daarom ook gevraagd bij de (telefonische) traige.

De deur van de praktijk zit op slot, u dient aan te bellen, afstand te nemen en te wachten tot de assistente of huisarts de deur opent.

Ook hier geldt, heeft u klachten, blijf dan thuis.

Afspraken voor de assistente gaan voorlopig ook op afspraak, u mag hiervoor bellen.

Ook onze POH werkt op afspraak, hier zal om het half uur een patiënt gezien worden. U kunt haar bereiken via de mail: poh@hap-michael.nl of via de assistente.

 

TESTEN:

Als u getest wilt worden, geldt voor zorgmedewerkers dat dit via de werkgever gaat, als u getest wilt worden of u het virus al gehad heeft, is nog niet bekend hoe dit in zijn werk gaat. Houdt de website in de gaten voor mogelijke updates, er wordt op het moment uitgezocht hoe dit in zijn werk gaat.

Voor niet-zorgmedewerkers geldt nog altijd dezelfde voorwaarde, als u geen klachten heeft, wordt u niet getest.