In verband met het Corona-virus is de praktijk beperkt geopend. Wel is er tussen 8.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.30 en 17.00 uur telefonisch een assistente bereikbaar, zoals u gewend bent.

Mocht het nodig zijn,  dan bepaald dokter Michaël of u gezien moet worden of dat hij een telefonisch consult afneemt. In dat geval wordt u teruggebeld.

Er mogen geen patiënten in de praktijk komen die coronaklachten hebben (o.a. keelpijn, hoesten, hoofdpijn, verkoudheid, luchtwegklachten). Daarom wordt dit gevraagd bij de (telefonische) triage.

De deur van de praktijk zit op slot. U dient aan te bellen, afstand te nemen en te wachten tot de assistente of huisarts de deur opent.

Ook hier geldt, heeft u klachten, blijf dan thuis.

Afspraken voor de assistente gaan op afspraak, u mag hiervoor bellen.

Ook onze POH werkt op afspraak, hier zal om het half uur een patiënt gezien worden. U kunt haar bereiken via de mail: poh@hap-michael.nl of via de assistente.

 

TESTEN:

Als u getest wilt worden en u bent een zorgmedewerker, dan kunt u dit regelen via uw werkgever.

Als u klachten hebt en als u getest wilt worden, dan kunt u contact opnemen met de GGD. Het telefoonnummer hiervoor is 0800-1202.

Voor niet-zorgmedewerkers gelden nog altijd dezelfde voorwaarden: als u geen klachten heeft, dan wordt u ook niet getest.

 

Corona-vaccinatie:
Voor vragen over het corona vaccin verwijzen wij u naar de website van de rijksoverheid.

Vaccinatie tegen het coronavirus | Rijksoverheid.nl