Dr. A.M Michael, huisarts

Even voorstellen:

Mijn naam is Dr. A.M. Michaël, mijn oorsprong ligt in Caïro, Egypte.

  • In 1988 ben ik afgestudeerd aan het Erasmus universiteit te Rotterdam.
  • In 1989 heb ik een jaar gewerkt in Heidelberg Duitsland en daar deed ik als basisarts onderzoek naar borstkanker.
  • In 1990 tot 1993 was ik werkzaam als arts bij chirurgie en orthopedie in Kidderminster General Hospital gelegen in Engeland. En heb ik ook aan de universiteit van Liverpool de huisartsen opleiding afgerond.
  • In 1994 tot 2001 heb ik gewerkt als huisarts bij ministerie van defensie Nederland.
  • Vanaf 2001 ben ik mijn eigen praktijk begonnen gelegen in de sterrenbuurt, Emmeloord tot op heden.

Zoals u wel kunt lezen ben ik een wereldwijze man.
Ik heb veel kennis mogen opdoen in verscheidene gebieden van mijn vak. Ik neem graag de tijd voor mijn patiënten en ben ik betrokken als arts. Hierdoor kan ik zorg geven aan mijn patiënten, op een manier die voor mij prettig is, namelijk laagdrempelig.