Wij hebben een aantal dingen waarop wij u attent willen maken, zodat de communicatie en de hulpverlening voor beide partijen fijn en soepel loopt.

Telefonisch zijn wij de gehele dag door bereikbaar, voor herhaalrecepten, afspraken of wat voor vragen u ook voor ons heeft. Tussen 10 en 11 uur hebben wij meestal overleg, u kunt ons proberen te bereiken op het normale telefoonnummer waar wij op te bereiken zijn voor recepten en afspraken. Dit telefoonnummer is 0527-614314, mocht u het antwoordapparaat horen, wordt hier een spoed nummer genoemd waarop u voor spoedgevallen kunt bellen.

Wij stellen het op prijs dat als er op het antwoordapparaat gemeld wordt dat het spoednummer voor spoed te bereiken is, dit dan ook alleen voor spoed gebruikt wordt. Hetzelfde geldt tussen 12 uur en 14.30 uur s ’middags. Wij zijn dan met andere werkzaamheden bezig en zitten vaak niet op onze plek achter de computer.

Soms zijn wij s ’morgens slecht te bereiken op eerder genoemd telefoonnummer, mocht u al een aantal keer geprobeerd hebben te bellen en dit nummer is steeds in gesprek dan hebben wij een ander telefoonnummer voor u, waar u ons op kunt bereiken. Dit nummer is 0527-252198. Als het geen haast heeft kunt u ons ook mailen met uw vraag of vragen via de mail of het contactformulier of wij u terug willen bellen.

Voor herhaalrecepten of korte medische vragen kunt u zoals eerder genoemd telefonisch contact met ons opnemen maar dit mag ook via de mail (huisarts@hap-michael.nl) of via het contactformulier op deze site. Ook kunnen via de mail uitslagen opgevraagd worden, het is mogelijk om een kopie van het betreffende onderzoek te ontvangen via de mail.

In onze praktijk doen wij zelf de bloedafnames, dit doen wij de elke dag, behalve op vrijdagmiddag. Iedere dag wordt het bloed opgehaald door de koerier en gaat dit naar het laboratorium om onderzocht te worden. Wij werken samen met het Reinier MDC. Dit kunt u dus tegenkomen op de specificatie van uw zorgverzekering. U kunt er ook voor kiezen naar de prikpost van het ziekenhuis te gaan.

De uitslag volgt bijna altijd de volgende werkdag, voor bepaalde bloedtesten vergt dit wat meer tijd omdat het gekweekt moet worden. Voordeel van bloedprikken bij ons in de praktijk is, dat de uitslag sneller binnen is, u hoeft niet speciaal naar het laboratorium in het ziekenhuis te rijden en u heeft bij ons uw vertrouwde assistentes die het voor u doen.

Mochten er verder nog vragen zijn, mag u bellen, ons benaderen via de mail of het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Team huisartsenpraktijk Michaël